Saturday, 8 October 2011

lalalala~

assalamualaikum
hey guys

last day is friday.aku rase bangga dan syok sendiri bila dapat bngon awal.guess pkol bape?aku bngon 7:30 dengan penuh smangat yg mmbare tuk mulekan khidupan di pagi friday.words so xcited.hahaha.actually bngon awal ade sebab,bukannya saje-saje.memang tak gune kan aku nie.hahaha.pagi tu aku ade program ngan IEYA my jeng..jeng.. fren.nak gy bermalas-malasan kat rumah dye.muke tak tahu malu.bila diri terase bangon terlalu awal,aku tidolah balik dan bngon pkol 8:50.sah lagi sahih yg aku ni memang seorang yang pemalas.tidak perlu suluh pkai torch light,dah terang dah!heeeha.kemas2,mandi and kasi tahu mak aku yg aku nak pegi rumah IEYA.then my mak ckap..JEMURLAH KAIN DULU BARU KELUAR.aku rep ngan jiwa berkobar-kobar(tak de kena-mngena lngsong!) ALAH.MALAS GILA.NANTI ORANG BALIK PUKOL 10 LEBIH,ORG JEMUR.DON'T WORRY LAH.CHILL!actually tujuan utama nak pegi uma IEYA is nak masak bfast.uhukk..uhukk..sampai seru jadi anak dara rajin :p kami pon kluarlah segala bahan yang boleh dcampak ke dalam kuali nanti.menunya ialah nasi goreng.then,IKA datang dgan muka layu.semua muka mngantok je.siap segala bahan,campaklah segala benda yang kami rasa okay.janji sedap~ mule-mule macam ragu-ragu je,btolkah nie?lastly,letak je.hahaha.nasi goreng kami agak tak bermaya dari segi colour.just same like the chef,tak bmaya.so sleepy~ aku ade kasi name tuk nasi goreng tu tau..name dye NASI GORENG SELAMAT PAGI (; tadi baru pergi buat surat beranak.jgn men2.hahhaa.last before aku stop bebel,aku balik uma pukol 12 lebeh.knyang sangat till lupa jalan balik uma :p

No comments:

Post a Comment