Thursday, 13 October 2011

i'm a fat girl :D

assalamualaikum
hey guys,

al-kisah..pada zaman dahulu,ada seorang puteri GENDUT yg perasan dirinya CUTE.puteri GENDUT ini selalu sangat SYIOKK SENDIRI dan PERASAN SORANG2.ahahhaa.okay.okay.enough.aku memang jauh merewang.tadi kan..tadi kan..tadi kan..tak de pape lah.heeeha.okay.citer nye cam nie.after aku ronde-ronde melawat kwasan skol yg agak dcintai,aku pon masoklah kelas ikot pntu blakang.then,RUTRASH nie sibuk je tau..tau..

RUTRASH : hey,u pegi masok ikot pintu depan lah...
AKU : alahh.tak pe lah.sane lah..
RUTRASH : heee.apalah..
AKU : hahaha

then,aku stop kat meja RISHANATH jap.usha dye buat keje.dye snyum kat aku.auwww~ then dye dok ckap bhase dye ngan RUTRASH.aku macam pham je =='  RUTRASH pndang aku and ckap words nie..

RUTRASH : hey, zamaliah..u diri sinikan teros lindung matahari.kami dah tak kena silau dah.yalah.u kan badan besar,gemukks..
AKU : hah?tak gune kau!bongok gila..hahahaha.gelak2~

okay.memang sah aku mkin gemukks.spanjang cuti PMR nie,keje aku melingkar cam ular sawa je.hahahha.tapi kau memang JUJUR GILA lah RUTRASH! aku tahu words tu mmg dari LUBUK HATI kau yang SUCI.aku TERHARU gila dengar words tu.tak marah,suka GILA.yalah.aku dah tlg kau dari kene snaran matahari kan.if not,mkin bkilat lah kulit kau ngan RISHANATH.SHINY2 gitu~ ahahaha

No comments:

Post a Comment