Sunday, 16 October 2011

FINAL EXAM

assalamualaikum
hey guys.

                                    


okay.dengar words FINAL EXAM je msti sume dah kecut.terkecut skali usus perut.aku tak suke EXAM!dade aku tros rase bedebar and sesak.i don't know why.it's suddenly.FINAL EXAM lah yg tntukan class aku nxt year.aku tak nak turun class!please~ 8 subject.sounds look very scary n bedebar.suddenly je aku dah darjah 6 (UPSR) suddenly je dah form 1,suddenly je dah form2,nxt year suddenly je dah FORM 3! i'll be PMR VICTIM!oh noo! all is suddenly.yeah.suddenly.okay.chill.take a breathe.

okay guys,i'm ZAMALIAH BT MOHAMED ZAKI  nak wish to all my frens yang duduk dkat all area..wish u the best.i know that u can do.then,jgan nak tiru-tiru and seludup sgale bnde yg tak boleh dbawa ke dlm class.example is : fon,calculator(math paper2)buku,note2.jujur dgn diri sndiri lah babe.confident!pray at all times.ALLAH will hear on you.study smart for it.jgn asek nak on9 n tgk tv je.don't be scared.paper tu tak de mulut nak makan korang.just belived on urself that u can do it.lastly,good luck syg-syg sekalian,jgn hmpekan diri sndiri,aim high,effort msti gila-gila,result msti GEMPAK okay.

p/s : jap.jap.tak puas bebel lagi.aku sngat bedebar dan mndebarkan.mnggerunkan lah paper-paper nie
sume.semoge ALLAH mempermudahkan urusan kite.AMIN!INSYAALLAH.good luck to me (;


      

jadilah se excited bdak tu bile jwab xzam t.very confident n smngat.but..jgn over confident plak.then,don't push ur mind harder.u will be like the man.jgn stress2 okay.actually nie advices tuk diri sndiri gak.slalu sngat stress time nak xzam.very seksa n sexy.guys,pray for me too ya (;

No comments:

Post a Comment