Sunday, 16 October 2011

FINAL EXAM

assalamualaikum
hey guys.

                                    


okay.dengar words FINAL EXAM je msti sume dah kecut.terkecut skali usus perut.aku tak suke EXAM!dade aku tros rase bedebar and sesak.i don't know why.it's suddenly.FINAL EXAM lah yg tntukan class aku nxt year.aku tak nak turun class!please~ 8 subject.sounds look very scary n bedebar.suddenly je aku dah darjah 6 (UPSR) suddenly je dah form 1,suddenly je dah form2,nxt year suddenly je dah FORM 3! i'll be PMR VICTIM!oh noo! all is suddenly.yeah.suddenly.okay.chill.take a breathe.

okay guys,i'm ZAMALIAH BT MOHAMED ZAKI  nak wish to all my frens yang duduk dkat all area..wish u the best.i know that u can do.then,jgan nak tiru-tiru and seludup sgale bnde yg tak boleh dbawa ke dlm class.example is : fon,calculator(math paper2)buku,note2.jujur dgn diri sndiri lah babe.confident!pray at all times.ALLAH will hear on you.study smart for it.jgn asek nak on9 n tgk tv je.don't be scared.paper tu tak de mulut nak makan korang.just belived on urself that u can do it.lastly,good luck syg-syg sekalian,jgn hmpekan diri sndiri,aim high,effort msti gila-gila,result msti GEMPAK okay.

p/s : jap.jap.tak puas bebel lagi.aku sngat bedebar dan mndebarkan.mnggerunkan lah paper-paper nie
sume.semoge ALLAH mempermudahkan urusan kite.AMIN!INSYAALLAH.good luck to me (;


      

jadilah se excited bdak tu bile jwab xzam t.very confident n smngat.but..jgn over confident plak.then,don't push ur mind harder.u will be like the man.jgn stress2 okay.actually nie advices tuk diri sndiri gak.slalu sngat stress time nak xzam.very seksa n sexy.guys,pray for me too ya (;

Thursday, 13 October 2011

i'm a fat girl :D

assalamualaikum
hey guys,

al-kisah..pada zaman dahulu,ada seorang puteri GENDUT yg perasan dirinya CUTE.puteri GENDUT ini selalu sangat SYIOKK SENDIRI dan PERASAN SORANG2.ahahhaa.okay.okay.enough.aku memang jauh merewang.tadi kan..tadi kan..tadi kan..tak de pape lah.heeeha.okay.citer nye cam nie.after aku ronde-ronde melawat kwasan skol yg agak dcintai,aku pon masoklah kelas ikot pntu blakang.then,RUTRASH nie sibuk je tau..tau..

RUTRASH : hey,u pegi masok ikot pintu depan lah...
AKU : alahh.tak pe lah.sane lah..
RUTRASH : heee.apalah..
AKU : hahaha

then,aku stop kat meja RISHANATH jap.usha dye buat keje.dye snyum kat aku.auwww~ then dye dok ckap bhase dye ngan RUTRASH.aku macam pham je =='  RUTRASH pndang aku and ckap words nie..

RUTRASH : hey, zamaliah..u diri sinikan teros lindung matahari.kami dah tak kena silau dah.yalah.u kan badan besar,gemukks..
AKU : hah?tak gune kau!bongok gila..hahahaha.gelak2~

okay.memang sah aku mkin gemukks.spanjang cuti PMR nie,keje aku melingkar cam ular sawa je.hahahha.tapi kau memang JUJUR GILA lah RUTRASH! aku tahu words tu mmg dari LUBUK HATI kau yang SUCI.aku TERHARU gila dengar words tu.tak marah,suka GILA.yalah.aku dah tlg kau dari kene snaran matahari kan.if not,mkin bkilat lah kulit kau ngan RISHANATH.SHINY2 gitu~ ahahaha

Saturday, 8 October 2011

lalalala~

assalamualaikum
hey guys

last day is friday.aku rase bangga dan syok sendiri bila dapat bngon awal.guess pkol bape?aku bngon 7:30 dengan penuh smangat yg mmbare tuk mulekan khidupan di pagi friday.words so xcited.hahaha.actually bngon awal ade sebab,bukannya saje-saje.memang tak gune kan aku nie.hahaha.pagi tu aku ade program ngan IEYA my jeng..jeng.. fren.nak gy bermalas-malasan kat rumah dye.muke tak tahu malu.bila diri terase bangon terlalu awal,aku tidolah balik dan bngon pkol 8:50.sah lagi sahih yg aku ni memang seorang yang pemalas.tidak perlu suluh pkai torch light,dah terang dah!heeeha.kemas2,mandi and kasi tahu mak aku yg aku nak pegi rumah IEYA.then my mak ckap..JEMURLAH KAIN DULU BARU KELUAR.aku rep ngan jiwa berkobar-kobar(tak de kena-mngena lngsong!) ALAH.MALAS GILA.NANTI ORANG BALIK PUKOL 10 LEBIH,ORG JEMUR.DON'T WORRY LAH.CHILL!actually tujuan utama nak pegi uma IEYA is nak masak bfast.uhukk..uhukk..sampai seru jadi anak dara rajin :p kami pon kluarlah segala bahan yang boleh dcampak ke dalam kuali nanti.menunya ialah nasi goreng.then,IKA datang dgan muka layu.semua muka mngantok je.siap segala bahan,campaklah segala benda yang kami rasa okay.janji sedap~ mule-mule macam ragu-ragu je,btolkah nie?lastly,letak je.hahaha.nasi goreng kami agak tak bermaya dari segi colour.just same like the chef,tak bmaya.so sleepy~ aku ade kasi name tuk nasi goreng tu tau..name dye NASI GORENG SELAMAT PAGI (; tadi baru pergi buat surat beranak.jgn men2.hahhaa.last before aku stop bebel,aku balik uma pukol 12 lebeh.knyang sangat till lupa jalan balik uma :p

Sunday, 2 October 2011

my gedik bro

Akmal Zaki

assalammualikum
hey guys,
today will be a great day for my youngest brother,MOHD AKMAL because arie nie BIRTHDAY DYE!so, i'm as a caring sis nak wish HAPPY 10th BIRTHDAY! geli aku nak wish dye nie.hahhaha.okay.okay.to my bro, ko bace bnde nie btol2..aku nak kasi wasiat nie.heeeha.

* kau dah mkin besar.be more matured lh.jgn kasi aku marah je bile ckap ngan kau.
* jadilah bdak yg bgune bile dah bsar t.not bdak tak gune okay!
* jgn sia-siakn impian mak ngan abah aku.jd org bjaye.tapi mak abah aku,mak abah kau jugak.kite kn siblings.hahaha
*hormat sume orang n dgar apa orang ckap.
*study rajin2.be more better than me.i know u can
*solat n jgan nak gdik ponteng ngaji!
*always doakan family kau n diri kau.

okay.i do know what should i say.tu je kot wish aku untuk kau.ahaa!okay.last wish is..
 
*tlg hafal sifir 2-12.bkannye susah lh bro.kacang gilaa

hahhaa.okay done.hnye itu yg mmpu aku type.wallaweyh!ayat hang.nak pengsan bangon balik!so akmal,jgn sia-siakan hidup kau!be the best person although u're not perfect enough.memang pon tk perfect.hahahha :p i think that's all.aku syang kau skit je.tak bnyak.hahaha.dah bsar,jgn lupe aku.if tak,pnat je aku wat entry bout kau.