Friday, 18 November 2011

my fullaweyh marks~

assalamualaikum
hey guys,

nak buat pngunguman nie..RESULT EXAM dah KELUAR!harus check it out ya!jangan tak check!harus!okay. okay.aku dah check dah.my marks very fullaweyh gilalah.TERKESIMA aku depan lappy.okay.sshhhs..dengan ini,saya ZAMALIAH BT MOHAMED ZAKI dengan bangganye ingin mengutarakan result yang berjaya saye tangkap pakai jaring yang saye pnjam dari spongebob *_$

english : 67% (very merudum)
b.melayu : 74% (turun 6% sebab kene makan dengan PATRICK!)
geografi : 57% (semakin maju menurun menerusi era globalisasi yg mncabar nie)
k.hidup : 69% (mengikut jejak geografi.yalah.sehati dan sejiwa =='
math : 36% ( KAU MAMPU? )
p.islam : 87 % (alhamdulillah.maintain A.syukur ya allah)
sejarah : 62 % (PATRICK makan lagi 4%.tamak haloba betul!)
science : 76% (constant.tapi kenapalah cikgu tak nak tmbah 4 % lagi? kasihan aku)

jadi,dipersilakan bace marks aku yang hebat-hebat belake tu.hampir sume gred turun.amat mendukecitakan.tapi nak buat macam mane?aku dah try yang TERBAIK dan dah STUDY macam NUTS GIRLS.aku dengan gigihnye bangon pukul 3:3o pagi hnye semate-mate nak STUDY.wahh.rajinnye~ now,tawakal je yang mampu.tapi marks yang paling aku bangge sekali ialah MATH! babe,i got 36%  KAU MAMPU? inilah kemajuan kecemerlangan dan terbilang aku sepanjang secondary school nie.i'm just keep thinking yang 36% tu something yang DE' BOOM.cantik menarik kau memang DE' BOOM.aku memang TERKELU and very TERHARU bila dapat tahu yang aku hanya MAMPU score 36 % in MATH.rase macam WOW!DASYATNYE AKU.KAGUM~ padahal tak dapat A pon.tapi masih boleh KAGUM ==' mistakes aku hanye sebab bnyak buat careless mistakes.so,learn from our mistakes.papepon,aku bangga gila ngan marks MATH aku!bravo..bravo..KAU BOLEH?aku tahu orang lain tak boleh.CONTOHILAH AKU!okay.comment aku untuk diri sendiri ialah : inilah marks yg paling teruk sepanjang aku study in secondary school.inilah experienced.kenyataan yang sadis~ so,never give up.aku boleh!tanam azam baru.jgan buat careless mistake aspeacially in my english subject yang jatuh merudum and other subject.kau mampu lakukan yang lagi baik.BANGKITLAH LIA MENGEJAR CITA-CITA MU YANG SEDANG MENUNGGU MU DI SANA.LARILAH DENGAN PENUH SEMANGAT WALAUPUN AKU DAH TAK LARAT NAK LARI SEBAB GEMUKS HANYE NAK GAPAI KEJAYAAN TU.BABY,I COME!SAYANG,WAIT FOR ME! #hidung kembang-kembang sebab terlalu semangat.berkobar gitu~

p/s : aku masih lagi di awang-awangan sebab terlalu bangge dapat marks MATH yang bole buat aku pengsan bangun balik!TAHNIAH LIA!ANDA MAMPU LAKUKANNYA!KAU MAMPU?BUKTIKAN!

Sunday, 11 September 2011

monthly test

okay.before aku celebrate raya, aku ade monthly test.not so bad lah.after sahur till nak pegy skol study..study..study!tp lagi byak tetidur lah than study.hahaha.this time,not too stress n seksa like the past.very seksa n seksi.nonsense~ after habis cuti one week,pegy skol dengan tk ikhlasnya n tadah telinge dengar result.alhamdullilah.syukur!not so worst.so, this is my result :
b.melayu : 80% (syukur!)
english :73 % (maintain)
science :74 % (up..up..)
math: 62% (spoilt dapat gred C)
p.islam : 98 % (so touch n shock!syukur!)
k.hidup :73 % (up..up..)
geo :68% (down..down..)
sej : 68% (up skitt.syukur!)
so,i think okay..okay lah my result.syukur!this time i can remove more gred C.hope final exam no more C in my result.NYAH kau dari sini!YAHHHH!hhahaha. i hate it! just pray to Allah for my sukses.Allah will always by ur side.believe it!insyaallah.jadi.my target in final exam is 3A 5 B.no more C!!!!insyaallah! i can.if others can,why not me rite?nothing impossible babeyh!never give n aim high!cehceheceh.

Saturday, 10 September 2011

new baby born (;

assalammualaikum
hey guys
13 january 1997 at 6:24 p.m
ade new baby borned!wahhh!the baby is girl!okay.i don't know what should i say.okay.okay.actually it's me.hahaha.nk upload pic.but so slow lah.i'm very lazy.as u know me rite.if u give me a chance,aku nak tido a whole day!wahhh!cool.but,till now,still tk dpt capai that thing.wallaweh!okay.stop membebel.nobody wanna here on you.u're so perasan.i admit it.heee~ lalalala.i'm still new in here.not so good like others.sooo,give me a chance lh derrrr!hahha.hey,don't u think yg aku ni syok sendiri.yalah.this is my first post right.excited skit.my language is so horrible,terrible..blablabla..okay.see ya on the 2nd post!huhuhu~